Ljubljana
Ljubljana
Murska Sobota
01/360-18-30 Pon - Pet 07:00 - 15:00 Tržaška 511, 1351 Brezovica pri Ljubljani
02/522-19-74 | 051/330-209 Pon - Pet 07:00 - 15:00 Bakovska 5, 9000 Murska Sobota
Ljubljana
Ljubljana
Murska Sobota
01/360-18-30 Pon - Pet 07:00 - 15:00 Tržaška 511, 1351 Brezovica pri Ljubljani
02/522-19-74 | 051/330-209 Pon - Pet 07:00 - 15:00 Bakovska 5, 9000 Murska Sobota

Pogoji poslovanja Komplast

 

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine Komplast so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

Ponudnik: Komplast d.o.o.,

 

Uporabnik: Vsak obiskovalec, ki pridobi uporabniško ime in geslo. Za uporabnika se šteje tudi kupec, ki opravi nakup kot gost (nima profila v spletni trgovini).

 

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Komplast, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Komplast d.o.o. in kupcem. Kupca zavezujejo Pogoji poslovanja, ki so veljavni v trenutku nakupa. Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na Pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

 

Opredelitev pojmov

uporabnik ste vi, ki brskate po naših spletnih straneh, ne glede na to ali ste fizična oseba ali pravna oseba oziroma njen zastopnik ali pooblaščenec;

kupec je tisti uporabnik spletne strani, ki so odloči za nakup katerega koli izdelka (artikla);

ponudnik je Komplast d.o.o.,

spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen obveščanju in ponujanju izdelkov, ki jih trži ponudnik ter nakupu s strani uporabnikov.

Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba ažurira in spreminja pogosto in hitro.

 

Cena v spletni trgovini Komplast je prikazana kot Spletna cena.

 

Prodajalec se zavezuje, da bo kupcu zagotovil naslednje podatke:

 

identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)

bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)

pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)

vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene,

način plačila in dostave

rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe

Postopek nakupa

Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in s potrdilom na gumb ZAKLJUČI NAKUP odda naročilo, mu spletna prodajalna samodejno “generira – ustvari” in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki …).S tem je naročilo oddano, izdelki pa bodo poslani v najkrajšem možnem roku. Če je rok dobave daljši od predvidenega, ponudnik o tem obvesti kupca.

 

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-4 delovnih dni v ostalih primerih pa do 15 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu.

 

Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v obljubljenem času. Stroški dostave so ob nakupu do 50€ s ceno 3,5€ ter nad 50€ brezplačni.

 

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

 

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

 

Varovanje osebnih podatkov in GDPR

Komplast se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-2 in GDPR. Navedene osebne podatke se uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom. Uporabnikovi podatki se bodo skrbno hranili in se v nobenem primeru ne bodo predali nepooblaščenim osebam.

 

Omejitev odgovornosti

Komplast  se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Komplast ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Pritožbe in spori

V primeru težav se kupec s podajalcem lahko poveže telefonsko na telefonsko številko  01/360-18-30 ali po elektronski pošti na info@komplast.si . Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

 

Pogoji veljajo od 2018.

Center za zasebnost

Osnovni piškotki

Obvezni piškotki za delovanje spletne strani

Ne shranjujejo podatkov.

Google analitike

Spremljanje obiskov strani

Anonimno spremljanje obiska strani